Hulp bij scheiden​

Samen met Paul Soetekouw Financieel Advies handelt u de beëindiging van uw relatie financieel netjes af. Daarbij worden onder andere de volgende stappen doorlopen:

Scheiden en hypotheek

Stel, u gaat scheiden en heeft samen met uw partner een koophuis. Eén van jullie wil graag in de huidige woning blijven wonen. Paul Soetekouw Financieel Advies kan voor u de financiële haalbaarheid hiervan bepalen. Onafhankelijk hypotheekadvies is namelijk een andere specialisatie van het financieel adviesbureau uit Maas en Waal.

Second opinion

Omdat scheidingen vaak emotioneel zijn, kan het voor u geruststellend zijn om de conceptvoorstellen die uw huidige adviseur is opgesteld eens te laten beoordelen door een onafhankelijke partij. Ook dat doet Paul Soetekouw Financieel Advies graag voor u. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Scheiden en kinderen

Wanneer u samen kinderen heeft is het belangrijk een aantal overeenkomsten op te stellen voordat u gaat scheiden, waaronder een echtscheidingsconvenant en ouderschapsregels. Paul Soetekouw Financieel Advies werkt hiertoe samen met een gerenommeerd advocatenkantoor en een notaris. Hierdoor vallen de kosten van uw echtscheiding lager uit dan gebruikelijk. Het financiële voorwerk is immers al gedaan. Uiteraard mag u voor het juridisch vastleggen van de afspraken ook gebruik maken van de diensten van uw eigen advocaat en/of notaris. Op basis van de zogeheten Trema-normen, normen die door alle rechtbanken in Nederland worden gehanteerd, berekent Paul Soetekouw Financieel Advies de alimentatie. Meer weten? Bel om een afspraak te maken.

Wat zijn de financiële gevolgen van een echtscheiding?

Om daarachter te komen is het van belang eerst een financieel plan op te stellen.

Op die manier maakt u de juiste afspraken over financiële zaken die bij uw echtscheiding komen kijken.

Hoogwaardig financieel advies,
bij welke scheiding dan ook!

Totaaloplossing voor iedereen die gaat scheiden.